Spustenie kotlov

Aby ste mohli plne využiť potenciál vášho nového zariadenia, je kľúčové správne ho spustiť.

Naši skúsení technici sa postarajú o všetky kroky, ktoré sú nevyhnutné pre bezpečný, spoľahlivý a bezproblémový štart kotla.

Prečo si vybrať nás pre servis kotlov?

Dôkladná diagnostika

Naši technici venujú detailnej diagnostike veľkú pozornosť, aby identifikovali a vyriešili všetky problémy skôr, než sa stanú vážnejšími.

Profesionálna údržba

Pri servise kotla čistíme zanesené časti a dotlakujeme expanzné nádrže, čo môže odstrániť množstvo problémov a zvýšiť efektivitu kotla.

Optimalizácia výkonu

Pomocou zariadení na meranie spalín nastavujeme optimálny pomer kyslíka a plynu, čo vám šetrí náklady na plyn.

Naša služba servisu zahŕňa

Komplexná kontrola pred štartom

Pred samotným spustením dôkladne skontrolujeme všetky komponenty kotla, vrátane plynových prípojok, ventilov, odťahu spalín a bezpečnostných prvkov. Tým zaistíme, že všetko funguje tak, ako má, a je pripravené na efektívny chod.

Štartovanie s precíznosťou

Spustenie kotla nie je len o stlačení tlačidla. Naši technici vykonajú sériu nastavení, ktoré zahŕňajú kalibráciu teploty, nastavenie výkonu a optimalizáciu spaľovania pre maximálnu účinnosť a minimálne emisie. Zameriavame sa na detaily, ktoré robia rozdiel.

Reakcia na potreby vášho domova

Chápeme, že každý domov je jedinečný. Preto prispôsobujeme nastavenia vášho kotla podľa individuálnych potrieb – či už ide o veľkosť vášho domu, požiadavky na teplotu alebo špecifické preferencie vykurovania.

Dôkladné testovanie a bezpečnostná kontrola

Po spustení kotla vykonáme komplexné testy, aby sme zabezpečili, že všetky funkcie pracujú správne. Skontrolujeme bezpečnostné mechanizmy, tesnosť plynových spojov a správnosť spaľovacieho procesu. Váš kotol musí byť nielen funkčný, ale aj bezpečný.

Vzdelávanie a podpora

Chceme, aby ste sa cítili komfortne s obsluhou vášho nového kotla. Preto vám poskytneme detailné pokyny a tipy na jeho efektívne využitie. Môžete sa na nás spoľahnúť aj v budúcnosti – sme tu pre vás, kedykoľvek budete potrebovať radu alebo servis.

Pravidelná údržba a optimalizácia výkonu

Aby váš kotol pracoval efektívne aj po dlhšom čase, poskytujeme službu pravidelnej údržby a optimalizácie. Naši technici vykonajú pravidelné kontroly kotla, čistenie a ladenie jeho komponentov, aby sa predišlo opotrebovaniu a predĺžila sa jeho životnosť.

FAQ

Ako dlho trvá spustenie kotla?

Dĺžka spustenia kotla závisí od typu a zložitosti inštalácie, ako aj od stavu vašej vykurovacej sústavy. V priemere však môže celý proces trvať od 2 do 4 hodín. Technici vykonajú všetky potrebné kontroly, nastavenia a testy, aby zaistili správny a bezpečný chod kotla.

Áno, odporúčame, aby ste boli prítomní počas spustenia kotla. Naši technici vám môžu priamo na mieste vysvetliť, ako zariadenie funguje, poskytnúť rady na efektívne využitie a odpovedať na všetky otázky, ktoré môžete mať.

Po spustení kotla je dôležité vykonávať pravidelnú údržbu, ideálne raz ročne. Pravidelná údržba zahŕňa kontrolu a čistenie kotla, kontrolu bezpečnostných prvkov a optimalizáciu jeho výkonu. Pravidelná údržba predĺži životnosť kotla a zabezpečí jeho efektívny a bezpečný chod.

Ak sa po spustení kotla vyskytnú akékoľvek problémy, neváhajte nás kontaktovať. Sme tu pre vás a poskytujeme plnú podporu a servis. Naši technici môžu problém diagnostikovať a navrhnúť najlepšie riešenie, aby váš kotol fungoval správne a efektívne.

Kontaktujte nás

Kontaktujte nás ešte dnes a uistite sa, že váš nový kotol spustíme s maximálnou starostlivosťou a odborným dohľadom.

Sme tu pre vás. Zavolajte nám
+421 908 554 880

alebo využite našu online rezerváciu.