Servis kotlov

Pravidelné revízie kotla často odhalia skryté chyby.

Naše päťročné skúsenosti na trhu nám preto priniesli nespočetné množstvo výziev pri opravách plynových zariadení. Naši technici sa zameriavajú na precíznu diagnostiku. Dôkladné preskúmanie vášho kotla nám umožňuje nájsť a vyriešiť všetky problémy, čím predchádzame ďalším nečakaným poruchám.

Prečo si vybrať nás pre servis kotlov?

Dôkladná diagnostika

Naši technici venujú detailnej diagnostike veľkú pozornosť, aby identifikovali a vyriešili všetky problémy skôr, než sa stanú vážnejšími.

Profesionálna údržba

Pri servise kotla čistíme zanesené časti a dotlakujeme expanzné nádrže, čo môže odstrániť množstvo problémov a zvýšiť efektivitu kotla.

Optimalizácia výkonu

Pomocou zariadení na meranie spalín nastavujeme optimálny pomer kyslíka a plynu, čo vám šetrí náklady na plyn.

Naša služba servisu zahŕňa

Revízia kotla


Pri pravidelnej ročnej revízii kotla skontrolujeme a vyčistíme všetky kľúčové komponenty, aby sme zabezpečili jeho bezproblémovú prevádzku.

Poradenstvo a inštruktáž

Poskytneme vám všetky potrebné informácie o stave vášho kotla a poradíme, kedy je najlepšie zvážiť jeho výmenu. Pošleme vám sms pripomienku, keď bude revízia či výmena potrebná, a tak nebudete tieto termíny musieť držať v hlave. Navyše vám pošleme všetky protokoly elektronicky, takže sa nestane, že by ste papiere niekde založili a stratili.

Rýchle dodanie náhradných dielov

V prípade nefunkčnosti kotla počas vykurovacej sezóny zabezpečíme náhradné diely do 24 hodín a vykonáme opravu čo najskôr.

Kedy vymeniť kotol?

Často dostávame otázku: „Kedy by som mal vymeniť svoj kotol?“ Aj keď je výmena kotla nákladná, existujú určité znaky, ktoré vám naznačia, že je čas rozlúčiť sa so starým zariadením:

Kotol dosiahol dôchodkový vek

Kotly majú priemernú životnosť 20-25 rokov. Ak ste svoj kotol pravidelne udržiavali, možno budú stačiť len malé vylepšenia. Ak však začínajú náklady na opravy predstavovať 50% ceny nového kotla, mali by ste zvážiť jeho výmenu. Pri menej nákladných opravách môžete byť flexibilnejší, no starší kotol je náchylnejší na časté poruchy.

Ak sa vaše účty za energiu počas vykurovacej sezóny neustále zvyšujú, môže to byť spôsobené nízkou účinnosťou starého kotla. V takom prípade je potrebné zvážiť, či sa vám oplatí udržiavať starý kotol, alebo investovať do nového, energeticky úspornejšieho zariadenia.

Ak sa váš kotol často kazí a opravy sú čoraz nákladnejšie, môže byť čas zvážiť výmenu. Dobrým pravidlom je, že ak náklady na opravu prekračujú 10% ceny nového kotla a kotol je starší ako 20 rokov, mali by ste vážne uvažovať o novom zariadení.

Nezabudnite na pravidelný servis kotla!

S nami sa vám nestane, že by ste na kontrolu zabudli.

Radi vám totiž pripomenieme pravidelnú ročnú kontrolu a naplánujeme termín, ktorý vám bude vyhovovať. Kontaktujte nás a zabezpečte si spoľahlivý a efektívny kotol na dlhé roky.

Sme tu pre vás. Zavolajte nám
+421 908 554 880

alebo využite našu online rezerváciu.