Revízie kotlov

Cítite, že váš vykurovací systém nepracuje tak efektívne ako predtým?

Alebo sa vám zdá, že váš dom neposkytuje také teplo, ako by ste si priali? Možno je čas na dôkladnú revíziu vášho kotla.

Prečo je revízia dôležitá?

Každoročné doladenie a kontrola kotla sú kľúčové pre prevenciu vážnejších a nákladnejších problémov. Rutinné prehliadky zabezpečia, že váš kotol bude fungovať bezpečne a efektívne, čo vám poskytne pokoj a pohodlie počas zimných mesiacov. Povinnosť pre právnické osoby vykonať revíziu vyplýva z vyhlášky 508/2009 Z.z. Fyzické osoby majú zase povinnosť riadiť sa Zákonom č. 314/2001 Z. z. Zákon o ochrane pred požiarmi. Preto je dôležité pravidelne nechať skontrolovať váš kotol.

Naša služba revízie kotlov zahŕňa:

Na začiatku vykurovacej sezóny väčšina majiteľov plynových kotlov potrebuje vykonať ročný servis a spustenie zariadenia. Naši odborníci vám zabezpečia, že váš kotol bude pripravený, nastavený podľa vašich potrieb a zabezpečí vám teplo počas celého zimného obdobia.

V rámci revízie kotla ponúkame:

Kontrola celkového stavu kotla

Skontrolujeme všetky kľúčové komponenty, aby sme zaistili bezproblémovú prevádzku.

Zabezpečíme, že všetky prívody a odťahy sú čisté a funkčné.

Uistíme sa, že v plynovom rozvode nie sú žiadne úniky a že tlakové poistné ventily a expanzné nádoby fungujú správne.

Vyčistíme a skontrolujeme horáky a elektródy, aby sme zabezpečili efektívne spaľovanie.

Upravíme tlaky plynu a skontrolujeme celkový výkon kotla.

Vykonáme celkovú funkčnú skúšku kotla a vystavíme protokol o prehliadke.

Ako doplnkovú službu ponúkame aj kontrolu dymovodu pri každej objednávke revízie kotla. Táto kontrola je kľúčová pre bezpečnosť vášho domova, pretože zaisťuje správne fungovanie a nastavenie odvodu spalín.) Zanedbaný dymovod môže spôsobiť mnoho problémov, vrátane zvýšeného rizika požiaru a úniku nebezpečných plynov. Naši odborníci pri kontrole dymovodu preto dôkladne preveria jeho stav, čistotu a funkčnosť, aby ste mali istotu, že váš vykurovací systém pracuje nielen efektívne, ale aj bezpečne.

S nami sa vám nestane, že by ste na kontrolu zabudli.

Radi vám totiž pripomenieme pravidelnú ročnú kontrolu a naplánujeme termín, ktorý vám bude vyhovovať. Kontaktujte nás a zabezpečte si spoľahlivý a efektívny kotol na dlhé roky.

Sme tu pre vás. Zavolajte nám
+421 908 554 880

alebo využite našu online rezerváciu.